Джак Никълсън - "малко дебел, но здрав"

Актьорът не се отказва от киното, а чака добри сценарии
18 сеп 2013 11:33, Петя Славова
3
Джак Никълсън - "малко дебел, но здрав"
Джак Никълсън. Снимка: Reuters

Отдавна Джак Никълсън ни е убедил в актьорския си талант. Играе вдъхновяващо психопата Жокера в „Батман“ през 1989 г. Но още девет години по-рано, направо ни вкочани от ужас в „Сиянието“ на Стенли Кубрик.

Преобърна представите ни за хората, настанени в лудница, като ги превърна в свободни и единствени ценящи живота в „Полет над кукувиче гнездо“. Това съвсем не са единствените му силни роли и точно затова опровержението на слуха, който тръгна в началото на месеца, че се отказва от киното, защото имал проблеми с паметта, накара феновете му да се почувстват особено щастливи.

76-годишният Никълсън обяни, че се чувства в "отлична форма, малко дебел, но здрав" и притежава "математическа памет", пише в. "Дейли телеграф".

Всъщност истинският проблем на Джак са липсата на качествени сценарии, които да го накарат да се снима в киното. Дано специалистите успеят да се вдъхновят и да му предложат подходяща роля, която да кара хората "да вървят напред" - каквито са изискванията на трикратния носител на Оскар.

Всъщност Джак е номиниран за отличието още 12 пъти. Може само да се надяваме, че това ще му се случи отново, и че дори ще му донесе и награда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
има да чака преди 10 години
джак никълсън е класик и си знае цената, но е и тарикат, за да има добър сценарий трябва да знае или руски или корейски, в америка сценаристите отдавна си вдигнаха партакешите от меката на киното а сега селото,,холивуд,,.. жалко за края на така наречена ,,американска мечта, холивуд,,
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До фенИзяж си сникерса
1
3
 
1
 
! Отговори
фен преди 10 години
Който е надраскал горната драсканица, не е лошо като дращи за Джак Никълсън да се поосведоми, че не става въпрос за "актьорски талант", а за Актьора. Преди него, Актьорът беше Марлон Брандо, Бог да го прости. Откакто той почина, Актьорът е Джак Никълсън, а не "актьорски талант", драскач(к)о нещастен(на).